Arrangementen

Wanneer u zich inschrijft voor het klassiekerweekend 2020, kunt u kiezen uit twee arrangementen:

ARRANGEMENT 1*: pakket MET overnachting
€ 219,- p.p.

  Overnachting
  Twee hotelovernachtingen in één van onderstaande hotels:
        Van Heeckeren Hotel
        Hotel Ameland
        Hotel Nobel (+ € 15,- p.p.)
  Beide ochtenden uitgebreid ontbijten.
  Gratis parkeren bij het hotel.
 
  Vrijdag
  Twee drankjes en hapjes tijdens ontvangst in Van Heeckeren Grandcafé.
  Rallyschild.
  Goodiebag met een leuke attentie.
 
  Zaterdag
  Deelname aan de klassieker rit over heel Ameland en langs de allermooiste plekken van Ameland waar u normaal niet komt, inclusief meerdere stops onderweg voor o.a. koffie met wat lekkers, een uitgebreide lunch, een leuke behendigheidsproef, een middagsnack en een Nobeltje na afloop van de rit.
 
  ’s Avonds komen we allemaal weer bij elkaar op het terras van Van Heeckeren Grandcafé, welke helemaal gereserveerd wordt voor de deelnemers van het Klassiekerweekend. Daar kunt onbeperkt langs de verschillende foodstands en de BBQ op het terras. Ook op deze avond op het terras Vinyl Night bij Van Heeckeren, zoek uw favoriet LP’s uit de overvolle platenbakken en onze DJ draait deze voor u.

ARRANGEMENT 2*: pakket ZONDER overnachting
€ 119,- p.p.

  Inhoud
  Alle onderdelen van de vrijdag en zaterdag van arrangement 1.
 
  Exclusief
  Hotelovernachtingen en ontbijt.

*BELANGRIJK OM TE WETEN:

  • De prijzen zijn per persoon, berekend op deelname van twee personen en exclusief 1 x € 10,- administratiekosten per auto.
  • Zit u met 3 of 4 personen in één auto, dan zijn de kosten van het pakket voor de 3de en 4de persoon: € 99,- p.p. in plaats van € 119,- p.p.
  • Alle prijzen voor overnachting zijn exclusief toeristenbelasting & handling fee. Deze kosten worden door het hotel ter plaatse in rekening gebracht.
  • Eerder komen of langer blijven? Is natuurlijk mogelijk. Informeert u naar de verlengingsprijs.
  • U kunt tot 14 dagen voor het evenement kosteloos annuleren. Wanneer u binnen 14 dagen annuleert kunnen wij helaas geen restitutie van het inschrijfgeld meer geven.
  • Hier vindt u de annuleringsvoorwaarden van Wagenborg Passagiersdiensten.
  • De overtocht is niet inbegrepen bij de prijs. Wij maken echter wel de reservering voor u zodra u zich heeft ingeschreven zodat u het gereduceerde tarief krijgt. U kunt dus niet rechtstreeks bij Wagenborg reserveren voor dit tarief.
  • Wijzigingen voorbehouden.